Lana Hopkins

16774035728285860292692783622578

Voljena moja drugarice Ceco❤️

Zajedno smo odrasle, igrale se kao deca i već tada sam te zavolela kao sestru, bile smo nerazdvojne, delile srećne trenutke našeg detinjstva. Kasnije smo zajedno upisale matematiku gimnaziju u Bajinoj Bašti, sedele u klupi, ti si bila najbolji djak, naš ponos, bila si moj uzor kako treba biti najbolji. Svi smo te voleli školski drugovi, profesori, komšije. I u Engleskoj si bila najbolja u svom poslu na ultrazvuku, imala talenat, znanje, sposobnost i veštine i pameti za dijagnostiku koju si samo ti mogla pružiti pacijentima. Srbija i Engleska su izgubile najboljeg na ultrazvuku. Volela si svoj posao i bila maksimalno posvećena medicini, spašavala si mnoge živote, ponosna sam na tebe i zahvalna za sve,  za svaku tvoju toplu reč, za tvoj prelepi osmeh, tvoju hrabrost, tvoj optimizam, uvek si umela da pronadješ najbolje rešenje za sve,  hvala ti za svaki tvoj poklon koji si donosila iz Engleske, mislila si na sve nas i pomagala nam, familiji, komšijama, prijateljima, najlepše Novogodišnje čestitke sam od tebe dobijala iz Engleske.

Zahvalna sam Bogu što imamo predivnu Andjelinu od tebe, dete koje si ti vaspitala tako dobra i mila kao što si ti bila. Andjelini šaljem svu  ljubav❤️ ovog Sveta i topao zagrljaj, uvek ću biti tu za nju! 

Draga moja Ceco❤️hvala ti na tvojoj ljubavi, svakom tvom savetu koji si samo ti umela pametno, iskreno i od srca dati. Nedostaješ! 😪

Ceco❤️, zauvek ćeš biti u mom srcu, duša je večna, moje misli su uvek sa tobom!

Ceco, nek te andjeli čuvaju! 🙏

Voli te tvoja drugarica Olja! ❤️

16773942656864454225165298182422

Olivera-Olja

Are you sure you wish to delete your condolence message ?